Badrumsrenovering

Bor du i Stockholm och funderar på att renovera ditt badrum?

Du kanske vill skapa dig ett nytt badrum helt och hållet? Eller bara bygga om badrummet, och behålla allt som faktiskt är bra med ditt nuvarande? I båda fallen kan vi ge dig det bästa av snygg design och pålitlig byggteknik.

Att renovera badrum är en av våra specialiteter.

Som kund hos ANK Bygg & Renovering får du alltid hjälp att höja värdet på din bostad. Det är vårt fokus. Vare sig du vill göra mycket själv, lite eller ingenting. Och att renovera badrum i Stockholm kan ge en rejäl värdeökning direkt.

Vi vill att våra kunder ska vara 100% nöjda med sitt badrum. Tillsammans med våra experter går vi igenom era önskemål för att se till att kunden är tillfredsställd. Vi vill vara stolta över att ge er ett exklusivt, fräscht badrum. Vi arbetar bara med material av hög kvalitet. Våra leverantörer håller samma höga standard som vi själva står för och det visar sig i vårt arbete.

Kontakta Oss

Kostnadsfri Offert

En priskoll är bra att göra redan vid planeringsstadiet. Vi erbjuder en kostnadsfri offert, fyll i vår offertförfrågan för snabbt svar.

Skicka Offertförfrågan

Se våra referenser

Nikolas Kitsos i Stockholm, Stockholms län, SE på Houzz
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.